Apotheek Dolhain | Sport

Professioneel advies over voedingssupplementen

In de provincie Antwerpen is Apotheek Dolhain al jarenlang een gevestigde waarde als het gaat om voedingssupplementen en advies in sportvoeding, wetenschappelijk onderbouwd.

WAT? Persoonlijk sportvoedingsadvies

Bereid je je voor op een sportief exploot? Of wil je gewoon recreatief sporten en heb je nood aan een extraatje? Dan begeleiden wij je met persoonlijk voedingsadvies.

Dat advies begint altijd bij jou, nooit bij een bepaald product. We maken eerst een analyse van het type sport dat je beoefent, je doelstellingen en je trainingsregime. Dat betekent ook dat we graag je algemene voedingspatroon onder de loep nemen. Met de juiste voeding en vooral ook de juiste timing hiervan kan je al zeer mooie resultaten behalen. Als dat goed zit komen gerichte supplementen in beeld. Die moeten van onberispelijke kwaliteit zijn en uiteraard ook 100% gegarandeerd en aantoonbaar dopingvrij.

Apotheek Dolhain heeft in de loop der jaren een doorgedreven partnership opgebouwd met Etixx Sports Nutrition, een Belgische fabrikant van hoogwaardige en sterk wetenschappelijk onderbouwde supplementen. Zo garanderen we een topaanbod en optimale dienstverlening:

  • volledig productgamma en een zeer uitgebreide stock
  • maximale productkennis
  • wetenschappelijke onderbouw


Kristof  Dolhain volgt de internationale wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding nauwgezet op. De wereld van de sportvoeding evolueert de laatste tijd immers razendsnel en dus blijft Apotheek Dolhain ook op het gebied van producten niet achter en werd het gamma in 2017 nog uitgebreid met het Belgische topmerk 6D Sports Nutrition. De samenwerking met KULeuven via Bakala Academy staat hier garant voor sterke wetenschappelijke onderbouw van de producten. "Where science meets sports"is voor Kristof alvast geen loze boodschap!


Benieuwd hoe we jou echt individueel begeleiden? Neem vrijblijvend contact op met Kristof : 0478/209.833

Wielrennen
Zwemmen
Voetbal
Triathlon
Inline skating
Hockey
Volley
Apotheek Dolhain heeft een maximale stock van sportvoedingsmerken Etixx en 6D Sports Nutrition. En ook adviseren we de sportcompressiekousen van Herzog Medical en verdelen we het bietensapconcentraat van Beet-It.

VOOR WIE? Sportfanaten, topatleten en recreatieve sporters

Iedereen is bij Apotheek Dolhain aan het juiste adres voor advies over voedingssupplementen. In de provincie Antwerpen kun je terecht in de apotheek in Brasschaat, maar ook vanuit andere provincies schakel je onze expertise in. Maak een afspraak voor een eerste gesprek of bestel je supplementen.

We begeleiden zowel individuele sporters als teams. De eerste stappen in topsport zetten we via een intensieve samenwerking met Topvolley Antwerpen, en wat later ook met KHC Dragons. Sindsdien ondersteunen we individuele atleten en teams uit de meest diverse sporttakken. Daarbij werken we dikwijls en graag nauw samen met de medische staf, kinesisten, physical coaches, conditietrainers en sportdiëtisten – toppers in hun vakgebied.

Uiteraard volgen we ook de internationale ontwikkelingen in sportvoeding op de voet.

Na een jarenlang intensief partnership met Etixx (quasi van bij de opstart van het merk) groeide Apotheek Dolhain uit tot Etixx’ eerste ‘topsport- en sportclubapotheek.

 In 2017  werd het gamma van Hiddit aan het assortiment toegevoegd, een merk dat ook op gebied van smaak een aanvulling of alternatief kan zijn. Deze producten kunnen ook online besteld worden via www.hiddit.com.  Gebruik dan zeker de code "sportapotheek" en geniet van een mooie korting. Voor vrijblijvend advies of voor samenwerking met je club neem je steeds contact op met Kristof.

Eind 2017 zal het gamma verder uitgebreid worden met een derde, veelbelovend merk: 6D Sports Nutrition. Bij 6D staat de nauwe samenwerking met KUL en Bakala Academy zeker garant voor een sterke wetenschappelijke onderbouw. De producten  werden grondig getest  door topatleten en ook in de productie worden de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd. Vanaf de lancering (december 2017) bent U bij ons zeker aan het goede adres voor advies.

Ook ons ruime aanbod aan compressiekousen (Herzog Medical) en tapes kan elke sporter zeker bekoren.

HOE? Van snelle tip tot geoptimaliseerd voedingsschema

Jij bepaalt telkens hoeveel begeleiding je krijgt. Bel je met een snelle vraag? Dan krijg je meteen een antwoord. Start je vanaf nul? Dan maak je een afspraak voor een intakegesprek.

Bekijk hieronder het stappenplan van jouw begeleiding.

Stap 1
INTAKEGESPREK
Tijdens het intakegesprek brengen we jouw situatie in kaart. Welke sport beoefen je? Wat is je doel? Hoe ziet je trainingsschema eruit? Wat is je voedingspatroon?
Stap 2
Advies
Op basis van het eerste gesprek krijg je advies over de optimalisatie van je voeding en ook de timing hiervan. Heb je vragen over voedingssupplementen of zien wij redenen om het gebruik hiervan te overwegen dan kan je zeker zijn van een gedegen, logisch en onderbouwd advies en bekijken we samen welke supplementen een meerwaarde kunnen betekenen in jouw situatie.
Stap 3
Optimalisatie
Probeerde je een aantal producten uit? Dan koppel je terug en optimaliseren we samen de aanpak.
Stap 4
Voortzetting
Vond je jouw ideale set van voedingssupplementen? Dan kun je deze producten bij ons in de apotheek ophalen of via mail of telefonisch bestellen. Wij sturen met veel plezier ook alles op, dus afstand is zeker geen belemmering om gebruik te maken van het beste advies aan een sportieve prijs!

Neem contact op met Apotheek Dolhain

Heb je een vraag over sportvoeding, wil je een intakegesprek of weet je al naar welke supplementen je op zoek bent? Apotheek Dolhain staat voor je klaar met advies én voedingssupplementen. Ben je verbonden aan een club of verantwoordelijk voor het sportief beleid van een (top) club? Dan bekijken we graag samen waar onze knowhow en onze service een meerwaarde kunnen betekenen.

Contacteer Dolhain